Elevpraktik logo

Succesfuldt erhvervspraktikforløb hos Selvmægler

Elevpraktik har muligheden for at lave et kort interview med ejeren af Selvmægler.dk, som tilbyder erhvervspraktik her på portalen. Selvmægler har nemlig haft en elev ude i en uges erhvervspraktik tidligere på året.

Hvordan fandt i Elevpraktik.dk?


Jeg blev ringet op af Julius, som har skabt konceptet. Vi havde en god samtale og jeg skimmede lige hurtigt hjemmesiden, som jo i øvrigt var super professionelt opbygget.

Hvorfor tilbyder i erhvervspraktik?
Jeg valgte at blive tilmeldt på Elevpraktik, da jeg synes konceptet var bygget i en god sags tjeneste og jeg er sikker på at det kan hjælpe en del unge, som endnu ikke har fundet ud af hvad de vil efter folkeskolen.
Jeg kan også kun opfordrer andre virksomheder, som har overskud i hverdagen til at gøre det samme.

Hvem er i?
Selvmægler er en portal hvorpå privatpersoner og foreninger nemt kan sælge deres ejendomme selv, det er også det man populært kalder for selvsalg. Vi sørger for at markedsfører ejendommene og have nogle funktioner der kan hjælpe sælgeren til at gøre det selv. På denne måde slipper de for høje salærer og skjulte udgifter.

Hvordan var praktikforløbet?
Jeg synes det gik rigtigt fint. Det er klart at man selvfølgeligt forpligter sig til at bruge noget tid på praktikanten, som til tider kan være svært at finde. Men det er altid spændende at få nogle nye øjne på ens virksomhed, også tilføjer en ung person også en god energi til kontoret.

Var det en engangsoplevelse?
Det tror jeg bestemt ikke. Vi er i hvert fald villige til at tage flere praktikanter ind. Jeg synes at man som virksomhed i Danmark er forpligtede til at tage noget socialt ansvar på den ene eller anden måde, og her vælger vi så bare at gøre dette ved at give de unge en hjælpende hånd.