Fritidsjob hos Magasinet Hest

Copywriter/tekstforfatter

Kort beskrivelse af virksomheden
Magasinet Hest er et nyt hestemagasin med de danske ryttere som målgruppe, amatører som professionelle. I øjeblikket er magasinet under opbygning ift. indhold og web design, og derfor søger vi en række studentermedhjælpere, som har flair for kommunikation, web design og IT.

Læs mere på firmaets hjemmeside: magasinethest.dk

Hvad du kan forvente af jobbet
Her på Magasinet Hest søger vi en freelance ungarbejder/studentermedhjælper til tekstskrivning. Som freelancer for Magasinet Hest kommer du til at skrive udstyrs-tekster, faktuelle tekster og nyhedsartikler omhandlende ridesporten/hestebranchen.

Hvad forventer vi af dig?
Det vigtigste er dine kommunikative evner. Hvis du er god til at formulere dig og grammatikken er i orden, så er du godt på vej. Erfaring med ridning og heste er et plus, men ikke et krav.

Hvem er vi?
Magasinet Hest er et forholdsvis nyt hestemagasin, som har til mål at konkurrere med de store etablerede magasiner. Bag magasinet er et ungt team med en gennemsnitsalder på 23 år. Eftersom vores team er lille har vi en flad organisationsstruktur, og du vil derfor pålægges ansvar og det forventes, at du selv kommer med nye idéer til tekstbaseret indhold og generelt content creation.
Ansøg