Fritidsjob hos Lagkagehuset

Salgsmedarbejder – Under 18 år

Bliv ungarbejder i Lagkagehuset i Aalborg
VIGTIGT! inden du ansøger vil vi anbefale, at du tager et kig på denne side.
Her har vi samlet en række oplysninger, der kan forberede dig på at sende din ansøgning til os. Siden vil også give et endnu dybere indblik i os som virksomhed, vores karrierrevej og mulighederne i Lagkagehuset.

Lagkagehuset vokser og vi søger derfor en salgsmedarbejder under 18 år i vores afdeling. Hos os får du gode mulighed for at udvikle dig og skabe gode relationer med kollegaer og gæster.

Er du smilende og udadvendt og trives du med at være omkring gode kollegaer? Så er det dig vi mangler i teamet, som vores nye ungarbejder i Lagkagehuset Aalborg. Som ungarbejder er du en del af salgsteamet i butikken og du tager del i en travl arbejdsdag med vekslende opgaver.

Du kan blive ansat som ungarbejder, hvis du:

 • Er under 18 år
 • Har afsluttet 9. klasse

Du passer ind i jobbet, hvis du:

 • Har en fantastisk udstråling og energi.
 • Har et smil som spreder glæde og smitter.
 • Har en positiv indstilling, og altid er klar til at gå et ekstra stykke for både vores gæster og dine kollegaer.
 • Kan lide at have travlt og trives i et sådanne miljø.
 • Er omstillingsparat og altid klar på en ny udfordring.
 • Er fleksibel med arbejdstider og altid er klar på at hjælpe dine kollegaer.

Dine arbejdsopgaver er:

 • At give vores gæster en fantastisk oplevelse i form af personlig og ekstraordinær service.
 • At være barista og brygge specialitetskaffe til vores gæster.
 • At bidrage til renlighed og orden i butikken ud fra de gældende procedurer.
 • Altid at holde dig opdateret på diverse nyheder og digitale træninger via vores medarbejder app LUNI.

Som ung salgsmedarbejder i Lagkagehuset, vil du typisk have 1-3 vagter om ugen. Vagterne kan fordele sig på alle ugens dage, og vil primært være eftermiddagsvagter i tidsrummet 15.00 om til ca. kl. 19.00 om aftenen. Du skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend, samt arbejde i helligdagene. 

Om Lagkagehuset
Hvis du ønsker at arbejde for Lagkagehuset, vil du blive en del af en arbejdsplads som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sine forretninger sammen. Målet var at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bagetraditioner. Vi har i dag et stærkt koncept kendetegnet ved det gode brød, den unikke smagsoplevelse og ikke mindst vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere - Det skal være en oplevelse at gå til bageren.

Vi vokser stadig, og derfor er der gode muligheder for at du kan udvikle dig her både fagligt og personligt. 

Retten til at lære
Vi mener at alle vores kollegaer har ’ret til at lære’ og derfor træner vi vores nye kollegaer gennem praktisk træning samt digital læring. Dit træningsforløb vil blive sammensat specifikt til dig, med udgangspunkt i dine nuværende kompetencer og ud fra, hvordan du har de bedste forudsætninger for at lære. Du vil blandt andet få en baristauddannelse, som en del af dit træningsforløb.  Målet er, at du herigennem opnår en bred viden omkring Lagkagehusets drift, kultur og bliver klædt godt på til sammen med alle dine kollegaer, at drive butikken.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig :)

Ansøg