Fritidsjob hos IKEA

Uopfordret ansøgning, ungarbejder U18 til IKEA Odense

DERFOR ER VI HELT VILDE MED DIG

Vi vil elske dig for din åbne måde at møde vores mange kunder på! Vi har høje forventninger til alle vores medarbejdere, og du skal forvente at få et stort ansvar. Som person skal du have lyst til at møde vores kunder med et smil og godt humør, du skal trives i en travl hverdag med mange kunder. Derudover skal du være indstillet på et til tider hårdt fysisk arbejde.

Som ungarbejder i IKEA, skal du have afsluttet 9. klasse og du har måske erfaring fra et tidligere fritidsjob. Du trives med at få ansvar og tage fat. Du vil gerne have en hverdag, hvor smil og service er en del af din uniform.

Vi tror på, at vi med vores forskellige baggrunde og kompetencer kan nå endnu længere – dog har vi alle den ting tilfælles, at vi ønsker at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker.


EN DAG I DIT LIV HOS OS

Som ungarbejder vil du typisk arbejde 8 timer om ugen fordelt på 1-2 ugentlige vagter inkl. hver anden weekend. I ferieperioder kan der være mulighed for flere timer. Som ungarbejder i IKEA afhænger dine arbejdsopgaver af, hvilken afdeling du bliver ansat i;

• IKEA Food, Bistroen: I bistroen sørger vi for, at alle vores kunder kan få noget til maven eller ganen efter deres shoppetur i varehuset. Vi betjener derfor vores kunder med smil og sikrer, at der hele tiden er mad klar til dem, hvad end de har lyst til en hotdog, en softice eller en kold cola. Derudover sørger vi selvfølgelig for, at der altid er pænt og rent i bistroen.
• Kundeservice, Service: Det er os i Service afdelingen der sikrer, at der altid står kundevogn klar i varehuset til når kunder kommer. Vi både indsamler og fylder kundevogne op, og vi er derfor inde og ude i alt slags vejr. Derudover sørger vi for, at diverse blyanter, indkøbsposer m.m. altid er fyldt op rundt i varehuset, så kunderne kan blive helt klar til at gøre deres indkøb.


SAMMEN SOM ET TEAM

Leder du efter et sted med gode kollegaer og et stærkt sammenhold, så er der plads til dig i IKEA. Sammen arbejder vi for at opfylde boligdrømme og skabe en bedre hverdag for de mange mennesker, som besøger os hver dag. Her kan du både starte din karriere og få studierelevant erfaring. Du får viden om, hvordan en stor international virksomhed er skruet sammen, og der er plads til dine styrker og til, at du kan udvikle din karriere. Vi hjælper hinanden, og sammen skaber vi den gode stemning i IKEA. Her er der plads til dem, der er målrettede, og dem der elsker at ændre planer. Her er plads til dig.

ØVRIGE INFORMATIONER

Med et deltidsarbejde i IKEA vil din arbejdstid blive placeret på hverdagsaftener samt hver anden weekend.

Du får mulighed for at komme med input til netop din vagtplan gennem ønskeskemaer og vil kende din vagtplan for 16 uger ad gangen! Med et job i IKEA følger desuden diverse benefits såsom:

• Bonusprogram og Loyalitetsprogram
• Massageordning
• Helbredsforsikring
• Kantineordning

Vi tilbyder en løn som matcher HK’s overenskomst (På IKEA Food vil overenskomst være 3F cafeteria) og du vil få udleveret arbejdstøj og sikkerhedssko. Vi gør opmærksom på, at vi behandler vores uopfordrede ansøgninger løbende.


Ansøg