Fritidsjob hos Bilka

Varepakker under 18 år til Bilka ToGo - Esbjerg N

Varepakker under 18 år til BilkaToGo

Vil du være med på teamet bag Bilkas ToGo-platform, hvor vores kunder handler via internettet og henter deres varer i drive-in? Vi søger endnu en frisk kollega, der kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Jobbet
Du skal pakke ordrer med varer til vores kunder, og det stiller krav til detalje- og kvalitetssans, så vi kan levere det bedste produkt og den bedste service.

Jobbet kan være fysisk krævende, da tunge løft ikke kan undgås.

Teamet
I BilkaToGo-teamet er det især egenskaber som effektivitet og hurtighed, der tæller. I fællesskab sikrer vi, at kunderne får det maksimale udbytte af BilkaToGo – nemlig en hjælpende hånd i en travl hverdag, hvor der skal jongleres med arbejdstider, institutionslukketider, aftensmad og fritidsinteresser. Vi har et godt og positivt team, hvor der hersker en god stemning. Vi har et godt sammenhold, gode arbejdsbetingelser, og vi sørger naturligvis godt for din oplæring.

På grund af jobbets karakter er det et lovmæssigt krav, at du er fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse ved tiltrædelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bilka er et hypermarked i konstant vækst. Vi har en brændende ambition om at være den mest attraktive arbejdsplads i dansk detailhandel. Så grib chancen, realiser dit potentiale og få 8.500 ambitiøse kolleger, der slet ikke kan lade være med at udvikle og forbedre.

Ansøg