Elevpraktik logo

Fritidsjob

Begynd at tjene dine egne penge og få mere frihed ved at få et fritidsjob. Herunder finder du fritidsjobs og studiejobs til unge mellem 13 og 25 år ⬇️

Branche
Håndværk, byggeri og transport
Mekanik, elektronik og ingeniørfag
Mennesker, sundhed og pleje
Mad, restaurant og hotel
IT, markedsføring og kreative fag
Undervisning og pædagogik
Dyr, planter og landbrug
Administration, salg og kommunikation
Butikker
Område
Op til km fra postnummer
Alder
Kort
Viser resultater ud fra din filtrering.
✕ Nulstil filter
Fredericia
Anlægsgartner
Anlægsgartner
Tolstrup Anlægsgartner
Tolstrup Anlægsgartner er en familieejet virksomhed, der beskæftiger 20-30 medarbejdere. Hos os er sikkerhed, arbejdsmiljø, miljø og medarbejdertrivsel i fokus. Tolstrup Anlægsgartner er gået den digitale vej. Via digitale værktøjer håndteres alle interne arbejdsprocesser hurtigt og effektivt. Vi udfører alt inden for anlægsbranchen, hvor kundekartoteket rummer både erhverv, kommunal og private.
Fredericia
Svejse dreng
Svejse dreng
J. Fransk Liftservice
Hos os kan du få lavet alt inden for service af lift og svejsearbejde. Vi går kun op i de bedste løsninger og højeste service.
Fredericia
Service hjælper i tyveri- og alarmbranchen
Service hjælper i tyveri- og alarmbranchen
ZIPP SYSTEMS ApS
En tyverialarm nedsætter risikoen for indbrud og begrænser skaderne, hvis uheldet alligevel er ude. Den øger samtidig trygheden blandt medarbejderne og påvirker derfor arbejdsmiljøet positivt. Tyverialarmer fra ZIPP systems giver mulighed for individuel tilkobling af forskellige områder på forskellige tidspunkter. Det gælder kontorer, gangarealer og bygninger, men også enkelte objekter som f.eks. pengeskabe, edbudstyr, projektorer og lignende.
Fredericia
Assistent til forfaldne opgaver
Assistent til forfaldne opgaver
JAN PETERSEN TRANSPORT ApS
Målsætningen er at fremstå som et kvalitetsbevidst transportfirma. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.
Fredericia
Street food koncept
Street food koncept
Urbania Street Food
Vores koncept "Urbania Street Food - gademad i øjenhøjde". Vi har haft et ønske om at skabe et urbant samlingspunkt for gastronomi og gode oplevelser. Et fristed hvor rammerne indbyder til en “Quick meal” et møde med vennerne eller kvalitetstid med familien. Et madmekka hvor man får et dejligt måltid til en fair pris, og en god cocktail eller specialøl til at skylle det ned med. Urbania bliver bindeledet mellem den “gamle del” af Fredericia og en ny og mere urban bydel.
Fredericia
Fritidsjob ved Amstrup Skilte
Fritidsjob ved Amstrup Skilte
Amstrup Skilte
Amstrup Skilte arbejder hver eneste dag med mange forskellige projekter og opgaver. Derfor siger vi også, at Amstrup Skilte er ‘Meget mere end skilte’ Amstrup Skilte har eksisteret siden 2006 og har i dag 24 medarbejdere. Facadeskilte og foliearbejde ligger i vores DNA, men i de senere år er nye specialister kommet til. Det betyder, at vi dækker opgaver fra den lille magnet til komplette butiksskilteløsninger. Vores dedikerede og kreative medarbejdere er med hele vejen fra idé til montage.
Fredericia
Sandwichbar
Sandwichbar
Cafe K
Cafe K er en lille hyggelig familie ejet restaurant, beliggende i hjertet af Fredericia. Vi har i over 15 år serveret friske sandwich med top hygiejne og fremragende service, og er første valg når der skal nydes lækre sandwiches, i hele Fredericia og omegen. Hos Café K kan der på trods af vores fast-food koncept (som er enestående i Fredericia) stadig smages kærlighed i maden.
Fredericia
Tøjbutik
Tøjbutik
Geistgnist
Vi er en stor og moderne tøjbutik som sætter god service i højsædet med varer til både mænd og kvinder i alle aldre.
Fredericia
Købmand
Købmand
Netto Fredericia Vesterbrogade
I Netto arbejder vi hver eneste dag for at give vores kunder de bedste mulige varer til den lavest mulige pris. Vi har mere end 1.800 faste varer i butikkerne – både de kendte mærker fra store leverandører og et voksende udvalg af vores egne mærker af høj kvalitet til pengene.
Fredericia
Købmand
Købmand
Meny Fredericia
Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at handle ind. I MENY kan du få det hele på ét sted - lige fra billige basisvarer til økologiske produkter og udsøgte delikatesser.
Fredericia
Skrædder og installatør
Skrædder og installatør
Fredericia Isoleringspuder ApS
Fredericia isoleringspuder fremstiller, bearbejder, sælger og monterer isoleringspuder, samt øvrigt hermed beslægtet håndværksarbejde og salg.
Fredericia
Hjælper i Kurér branchen
Hjælper i Kurér branchen
KX Transport ApS
KX transport er en kurer virksomhed der kører i Fredericia og har base der. Deres primære mål er at levere til tiden til en god pris.