Erhvervspraktik hos Ziito

Marketing og salgs assistent

Kort beskrivelse af virksomheden
Vi begyndte vores virksomhed da vi så hvor mange tøjstativer og garderobeskabe der blev smidt ud i Europa, fordi de ikke var lavet til at holde. Vi har igennem de sidste fem år udviklet vores designs til at blive mere robuste, funktionelle og æstetiske. Vi anser dette som værende den mest bæredygtige tilgang til design, men vi er ved at tage de næste skridt på denne rejse igennem et EU samarbejde, hvor vi er ved at udvikle et helt nyt bæredygtigt materiale.
Ved siden af vores produktion af tøjstativer, reoler og butiksinventar arbejde vi også med genanvendelse af brugt inventar. Igennem vores arbejde med indretning af butikker og salg til private, så vi hvilke mængder af brugt butiksinventar som kasseret - det vil vi gerne ændre på. Derfor tager vi det nu ind i vores produktion, giver det nyt liv og sælger det billigt videre til vores kunder - det syntes vi selv er sund fornuft.

Læs mere på firmaets hjemmeside: ziito.dk

Hvad eleven kan forvente af praktikken
Som praktikant kommer du tæt på marketing, salg, og grafisk arbejde inden for en iværksættervirksomhed. Der er forskellige opgaver at følge når der skal redigeres billeder, laves opslag, og designes hjemmeside.
Ansøg