Erhvervspraktik hos Tandlægerne Vorting

Tandsundhed i højeste kvalitet

Anmeld praktikopslaget

Kort beskrivelse af virksomheden
Tandlægerne Vorting er en moderne tandklinik med 3 tandlæger, 1 tandplejer, 6 klinikassistenter og 1 receptionist. Klinikken har et højt fagligt niveau i alle faggrupper. Vi tilbyder alle former for moderne tandbehandling, foruden special behandlinger indenfor eks. kirurgi, bidfunktion og kosmetisk behandling. Der foruden tilbyder klinikken regelmæssig eftersyn og tandrensninger, og vores tandplejer tilbyder sin ekspertise i tandsygdommen Paradentose. 
Klinikken er med i fællesskabet dinTANDLÆGE, som er en organisation der sikrer medlems klinikkernes høje efteruddannelses  niveau, faglig sparring og kvalitetssikring af alle procedurer.

Læs mere på firmaets hjemmeside: vorting.dk

Hvad eleven kan forvente af praktikken
Vi er et professionelt team med høj faglig standard og stor vægt på den gode service og godt kollegaskab. 
Du vil som praktikant blive introduceret for diverse hygiejneprocedurer, håndtering af materialer og instrumenter, og når det er muligt kan du, sammen med en klinikassistent, assistere tandlægen eller tandplejerne ved de mere simple behandlinger. Desuden vil der være mulighed for at overvære alle former for behandling. Er du også interesseret i de administrative opgaver, bliver du introduceret til disse af vores receptionist.
Ansøg

Anmeld praktikopslaget