Fritidsjob hos Lagkagehuset

Salgsmedarbejder – Under 18 år

Brænder du for den fantastiske serviceoplevelse og trives du i et fællesskab af gode kollegaer?

Vi søger en udadvendt og serviceorienteret ungarbejder, der er klar til at gå den ekstra mil for den nærværende og unikke serviceoplevelse for vores gæster.

Inden du ansøger vil vi anbefale, at du tager et kig på denne side.
Her har vi samlet en række oplysninger, der kan forberede dig på at sende din ansøgning til os. Siden vil også give et endnu dybere indblik i os som virksomhed, vores karrierrevej og mulighederne i Lagkagehuset.

Lagkagehuset vision og kultur
Vores vision er at blive et bedre bageri for alle!
Vi ønsker at give vores gæster rustikt og raffineret bagværk, der er bagt og serveret med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved at have hjertet med i alt, hvad vi gør, lige fra unikke smage og teksturer til mindeværdige gæsteoplevelser.

I Lagkagehuset vægter vi hverdagsglæde utroligt højt. Vi ønsker at være et lille højdepunkt i vores kollegaer og gæsters hverdag. Dét lige fra stemningen man møder, når man træder ind ad døren, til de lækkerier man skal hjem og nyde med sine kære. Vores passionerede bagere leverer kvalitetsbagværk, mens vores betænksomme og dedikerede salgsmedarbejdere yder den ekstra service og nærvær, som får gæsterne til at føle sig set og hjemme i vores bageri.

Info om arbejdet
Er du smilende og udadvendt, samt motiveret af at sælge og skabe ekstraordinære serviceoplevelser med fokus på det unikke værtskab og den gode energi? Så er det dig vi søger som ungarbejder i Lagkagehuset Vejle Station.

Som ungarbejder er du en del af salgsteamet, og tager del og ansvar i en travl arbejdsdag med vekslende opgaver.

Det allervigtigste hos os er vores gæster. Derfor vil din fornemste opgave være at guide og servicere gæsterne, så de kommer hjem med lige dét, de kunne tænke sig – og selvfølgelig et smil på læben. I fællesskab med dine kollegaer skaber I en indbydende og stemningsfyldt butik, samt en arbejdsplads med faglighed, socialt samvær og betænksomhed. Du vil blive oplært som barista, så en del af dine arbejdsopgaver vil derfor også være at brygge og servere specialitetskaffe.

Dine arbejdsopgaver er:

 • At give vores gæster en fantastisk oplevelse i form af personlig og ekstraordinær service.
 • At være barista og brygge specialitetskaffe til vores gæster.
 • At bidrage til renlighed og orden i butikken ud fra de gældende procedurer.
 • Altid at holde dig opdateret på diverse nyheder og digitale træninger via vores medarbejder app LUNI.

Som ung salgsmedarbejder i Lagkagehuset, vil du typisk have 1-3 vagter om ugen.
Vagterne kan fordele sig på alle ugens dage, og vil primært være eftermiddagsvagter i tidsrummet kl. 15.00 om eftermiddagen til ca. kl. 20.00 om aftenen.
Du skal være indstillet på at arbejde hver anden weekend, samt arbejde på helligdage.

Hvad kan Lagkagehuset tilbyde
Hos os får du et alsidigt job med fagligt dygtige kollegaer og spændende individuelle udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider hele tiden såvel i Danmark som i udlandet, hvilket skaber gode karrieremuligheder på tværs af organisationen.

Vi tror på, at du med dedikation, passion og hårdt arbejde, kan nå hvorhen du drømmer om, og vi har en oprigtig interesse i hele tiden at udfordre og løfte hinanden på tværs af faglige kompetencer og afdelinger. Dette skaber et unikt og stærkt sammenhold både i den lokale afdeling på Vejle Station - og i Lagkagehuset generelt. Vi står sammen om at værne om den gode kvalitet og om holdningen til, at det vi laver og gør skal give vores gæster en kompromisløs oplevelse.

Du kan blive vores nye ungarbejder, hvis du:

 • Er under 18 år
 • Har afsluttet 9. klasse
 • Har en fantastisk udstråling og energi.
 • Har et smil som spreder glæde og smitter.
 • Har en positiv indstilling, og altid er klar til at gå et ekstra stykke for både vores gæster og dine kollegaer.
 • Kan lide at have travlt og trives i et sådanne miljø.
 • Er omstillingsparat og altid klar på en ny udfordring.
 • Er fleksibel med arbejdstider og altid er klar på at hjælpe dine kollegaer.

Ansøgningsprocessen
Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt! Du vil første gang høre fra os, senest 5 hverdage efter du har uploadet din ansøgning.
Senest 14 dage efter ansøgningsfristen kan du forvente at få en tilbagemelding på, om vi i denne omgang har valgt at gå videre med netop dig. 

Ansøg