Fritidsjob hos Coop

Servicemedarbejder, Coop 365 Discount, Bramdrupdam

Coop 365 discount Bramdrupdam, søger servicemedarbejder på deltid, under 18 år

 

Coop 365 discount Bramdrupdam:
Er du under 18 år og har du afsluttet 9. klasse? Har du let til smil og kan du yde god kundeservice? Er du kvik med hænderne, systematisk, omhyggelig, intiativrig og kan du arbejde selvstændigt?

Kan du svare ja til overstående, så er du helt sikkert den vi søger til en alsidig stilling som servicemedarbejder i Coop 365 discount, Bramdrupdam.

Du bliver en del af en butik med knap 20 ansatte i et ungt team. Med en beliggenhed tæt på Kolding storcenter, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.
Jobbet som servicemedarbejder er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med et smil.

Hvem er du?

Du bidrager til at give kunden en god og ”usvær” indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere. Du er under 18 år og har afsluttet 9. klasse, kan arbejde 5-10 timer om ugen, med mulighed for flere, primært eftermiddag, aften og weekend. Måske har du erfaring med butiksarbejde og ellers har du lyst til at lære det et sted, hvor der er travlt og hvor ingen dage ligner hinanden.

Vi tilbyder

  • En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne
  • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
  • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
  • Gode muligheder for at videreuddanne dig, hvis du har lyst til det - både i Coop 365 discount og på tværs af Coops kæder
  • Coop 365 discount – det lokale hverdags lavprissupermarked!


Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte butikschef Anna Larsen på telefon 75 503 619 – eller kigge forbi butikken og få en snak.

Ansøg via ”Søg job” senest den 14-10-2022

Ansøg