Fritidsjob hos Coop

Servicemedarbejder under 18 år, Irma Vedbæk

 

 

 

 

 

Som servicemedarbejder i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at alle vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for. I Irma brænder vi for at gøre en forskel - for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

 

Irma Vedbæk:
Du bliver en del af et team på ca. 20 kolleger. Irma Vedbæk er en butik, der har rigtig travlt i forårs- og sommersæsonen. Som servicemedarbejder i Irma bliver du en vigtig del af vores team og Irmas ansigt udadtil. Det er vigtigt for os at du er smilende, serviceminded og venlig, og har lyst til at tale med vores kunder.

 

Vi tilbyder:

  • Et job med masser af kontakt til mennesker
  • At blive en del af en stærk virksomhedskultur på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser
  • Oplæring på Irmas egen kasseskole.

 

Opgaver:
Som servicemedarbejder i Irma har du et stort ansvar: Du skal sørge for, at vores kunder får en god oplevelse og uovertruffen service, når de handler hos os. Derfor er det vigtigt, at du er nærværende og kan skabe en god stemning med et smil på læben, også når der er travlt.

 

Din primære opgave vil være at servicere vores kunder, fylde varer op i butikken og sikre at butikken er indbydende i hele åbningstiden. Som servicemedarbejder vil du være meget synlig, og derfor er det ligeså vigtigt for dig som enhver anden Irma ansat at have et godt kendskab til vores varer og butikken.

 

I Irma er vi alle købmænd for hvert vores område. Det giver dig store frihedsgrader og en hverdag, du selv kan præge, så længe du holder dig for øje, at Irmas succes er en holdindsats.

 

Vi forventer, at du:

  • har lyst til at yde vores kunder uovertruffen service ved hver ekspedition
  • møder såvel kunder som kollegaer med en positiv indstilling og et åbent sind
  • er engageret og går forrest i samarbejdet med dine kollegaer
  • har lyst til at lære en masse om Irmas koncept og varer
  • er mellem 15 år og 17 år

 

Jobbet er ideelt for dig, der har afsluttet 9. klasse.

 

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte:
Butikschef Christian Collin tlf. 4566 2276

 

Vi indkalder til samtaler løbende. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt via "Søg job" hurtigst muligt og senest den 30. september 2021

 

 

Ansøg