Elevpraktik logo

Ungdomsuddannelser

Ungdoms-
uddannelser

Ungdomsuddannelser er de uddannelser som kan påbegyndes efter folkeskolens afgangsprøve i 9. klasse. Herunder er alle ungdomsuddannelserne i Vejle Kommune. Oversigten bliver udvidet når en kommune indgår i samarbejdet med Elevpraktik.dk

Syddansk Erhvervsskole

– Vejle
EUD  •  EUX

Syddansk Erhvervsskole tilbyder mere end 30 forskellige erhvervsuddannelser og den erhvervsfaglige studentereksamen EUX. Vi er i konstant udvikling, så vores uddannelser ikke alene er tidssvarende, men også giver grundlag for at begå sig på fremtidens arbejdsmarked.

Se website Åbent hus

Social- og Sundhedsskolen

– Vejle
EUD

Skolen udbyder erhvervsuddannelser og efter- og videreuddannelser indenfor social- og sundhedsområdet samt det pædagogiske område. En uddannelse i livskvalitet.

Se website Åbent hus

Campus Vejle

– Vejle
EUD  •  EUX  •  HHX  •  HF

Vi udbyder en bred vifte af ungdomsuddannelser, heriblandt: Handelsgymnasiet, HF, EUX Business og EUD Business. Fælles for uddannelserne er, at de sigter mod videregående uddannelse og/eller på jobs inden for handel, kontor, IT, økonomi og servicefag i bredeste forstand.

Se website Åbent hus

Vejle Teknisk Gymnasium

– Vejle
HTX

Iværksætterånd og opfindsomhed præger eleverne på Vejle Tekniske Gymnasium. Vi er et gymnasium, der i høj grad prioriterer teori suppleret med, og udlevet gennem praktisk arbejde. Er du en nysgerrig person, der har det bedst med at efterprøve teorierne, kan det være lige stedet for dig.

Se website Åbent hus

Rødkilde Gymnasium

– Vejle
STX

Rødkilde Gymnasium tilbyder STX-ungdomsuddannelsen - det almene gymnasium. Med 750 elever og 80 lærere er der altid noget i gang. Nogen spiller musik, nogle ude at sejle mens andre øver til en fysikkonkurrence. Vi kombinerer teori og praksis i alle fag, og har det sjovt samtidig med, at vi stiller krav til dig, for din egen skyld.

Se website Åbent hus

Rosborg Gymnasium & HF

– Vejle
STX  •  HF

Rosborg er en åben og levende skole, hvor du får de bedste muligheder for at udvikle dig og opbygge et stærkt fagligt fundament at for videre uddannelse. Rosborg har flotte faciliteter og er præget af højt engagement i undervisningen og mange sociale aktiviteter med fokus på fællesskab og mangfoldighed.

Se website Åbent hus